dijous, 3 de maig del 2018

La princesa ostatge (Int)


La princesa ostatge

Llibre # 3

Ryder Windham


Una princesa ha estat presa presonera per un esquadró de mortífers droides.
Els Jedi l’han de trobar... abans que sigui tard.
Que la Força t'acompanyi.



INTRODUCCIÓ

Quan una nau misteriosa, pilotada per droides va amenaçar amb portar el caos sobre el planeta Fondor, el Cavaller Jedi Obi-Wan Kenobi i el seu aprenent, Ànakin Skywalker, van intervenir i van destruir la nau. Desconegut per als dos Jedi, la nau -una rèplica d'un llegendari navili anomenat el Corredor del Sol- havia estat construïda per Groodo el Hutt, un fabricant de naus estel·lars competitiu del planeta Esseles, que havia estat planejant treure les drassanes orbitals de Fondor del negoci. Després de la destrucció de la rèplica, Groodo va ser convocat al sistema Fondor pel seu improbable co-conspirador, el Senador Rodd de Fondor.
Tot i la victòria dels Jedi, Obi-Wan i Ànakin es van separar durant la seva missió, i Ànakin es va quedar abandonat a la lluna coberta de jungla de Fondor, Nallàstia. La Cavaller Jedi Bultar Swan estava preparada per acompanyar a Obi-Wan a Nallàstia, però Obi-Wan tenia un pressentiment que necessitarien reforços, així que van transmetre un missatge al Consell Jedi i van sol·licitar reforços.
Abans que cap altre Jedi pogués assolir el sistema Fondor, Obi-Wan i Bultar van rastrejar a Ànakin a una fortalesa nallastiana, la base de la Reina de les Calaveres. Allà, Ànakin feia un esforç desesperat per rescatar dos zoòlegs que havien estat erròniament acusats de ser caçadors furtius, i per tant havien estat capturats i sentenciats a mort per la Princesa Calvària. Per evitar que els zoòlegs fossin aixafats per un camp de força condensant, els Jedi havien de recuperar les Estrelles Perdudes de Nallàstia, tres antigues gemmes de poder amb propietats deshabilitants de camps de força. Els Jedi van ser ajudats per la líder nallastiana, la Margravina Quenelle, també coneguda com la Reina de les Calaveres, mare de la princesa Calvària.
Després que els zoòlegs fossin rescatats, un exhaust Ànakin va tractar de descansar una mica en la fortalesa de la Reina de les Calaveres mentre que Obi-Wan i Bultar atenien un banquet amb els nallastians. Durant el dinar, la Reina de les Calaveres inesperadament va anunciar que havia decidit casar-se amb Obi-Wan. Aquesta sorprenent declaració va ser immediatament seguida d'una altra, mentre la Princesa Calvària insistia que ella es casaria amb Obi-Wan...



 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada