dissabte, 5 de maig del 2018

La princesa ostatge (VIII)

Anterior


CAPÍTOL 8

Dins de la cabina principal de la nau estel·lar d’en Groodo, Hurlo Holowan estava ocupada amb el seu dispositiu de control remot per fer que la unitat FX apuntés a la llanxa de desembarcament que havia escapat. També estava contestant preguntes.
–Quan arribarà aquí la llanxa? –Va preguntar el Senador Rodd.
–Aviat, –va respondre Holowan.
–Quan arribarà l’espaiport l'atmosfera de Fondor? –Va preguntar Groodo.
–Aviat, –va respondre Holowan.
El fill d’en Groodo, Boonda, va badallar mentre lliscava cap a la cabina. Havia estat fent una migdiada i hi havia saliva en les vores de la seva boca. Boonda va preguntar:
–Estem ja a casa?
–Aviat –va dir Holowan, només per fer-lo callar.
Boonda es va llepar els llavis mentre veia un objecte movent-se ràpidament a través de la finestra de la cabina.
–Ei, quin tipus de caça estel·lar és aquest?
–Quin caça estel·lar? –Va preguntar Holowan.
–El que està seguint aquesta llanxa de desembarcament amb energia iònica de la Incom Corporation, –va respondre Boonda.
Holowan va maleir.
–Oh Stang! Probablement hi ha un Jedi pilotant aquesta cosa. –Ella es va tornar cap a Groodo i va dir, en la meva humil opinió, la princesa acaba de convertir-se en més problemes del que val.
Groodo va sospirar.
–Canvi de plans. Desfés-te de la llanxa. Després treu-nos d'aquí.

***

Des del caça estel·lar, Mace Windu observava mentre la llanxa Incom de sobte virava lluny de la nau estel·lar d'aspecte sospitós i es corbava de tornada cap a l’espaiport. Va afirmar la seva adherència en els controls del caça estel·lar i es va dirigir darrere del droide elusiu.
Mentre la llanxa de desembarcament corria més a prop de l’espaiport, es va inclinar cap a l'hangar des del qual el droide havia sortit. El navili d'aterratge no va baixar de velocitat. Encara que Mace només podia imaginar les sinistres motivacions de la unitat FX, es va adonar que el droide estava intentant fer xocar la seva nau.
El Delta-6 estava equipat amb dos canons làser duals. Desesperat per salvar la princesa Calvària, Mace va apuntar els canons del caça estel·lar al vector del propulsor posterior de la nau d'aterratge i va disparar.
El vector propulsor del navili d'aterratge va explotar. Mace havia desarmat amb èxit el propulsor de la nau, però a causa que el buit de l'espai no oferia resistència, el navili d'aterratge va continuar en ruta de col·lisió amb l’espaiport.
Mace va accelerar. Portant el Delta-6 sobre el navili d'aterratge, va igualar la velocitat del vehicle, després va enfonsar el morro del caça. Hi va haver un wump fort mentre Delta-6 feia contacte amb el sostre de la nau d'aterratge, després Mace va desplegar l'equip d'aterratge del caça estel·lar. Equipat amb agafadors tipus arpa per a l'amarratge a gravetat zero, l'equip d'aterratge Delta-6 es va enllaçar al nucli del vehicle pilotat pel droide.
Mace va colpejar els amortidors d'inèrcia del Delta-6, i tots dos vehicles, viatjant com un, ràpidament van desaccelerar. Amb el seu caça estel·lar encara assegurat fermament sobre el navili d'aterratge, Mace es va dirigir cap a l'hangar reservat per al Control de Vol de l’espaiport de Fondor, i va fer descendir a la nau Incom a la plataforma d'aterratge de l'hangar.
Alçant el sostre del Delta-6, Mace va saltar fora de la cabina de comandaments del caça estel·lar i va activar el sabre làser en meitat de l'aire. Hi havia esperat que la unitat FX li donés una última baralla, però mentre mirava a través de la finestra del navili d'aterratge, va veure el droide inclinat en un estrany angle a la cabina de comandaments. Els sensors visuals del droide no estaven il·luminats, i semblava estar apagat.
L’escotilla de sortida de la nau d'aterratge estava tancada. Mace va enfonsar el sabre làser a través de l'escotilla i va fer un gran tall circular. Mig segon després que l'escotilla caigués del navili i aterrés a terra, Mace era dins del vehicle.
La Princesa Calvària jeia immòbil en un gran seient. Mace va tocar el seu canell i va sentir el seu pols constant.
Calvària anava a estar bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada