dilluns, 6 de novembre del 2017

Laberint d'enganys (i XXIII)

Anterior



Capítol 23

Ningú li va fer preguntes quan va comprar el combustible i les provisions per a la seva nau. I ningú li va preguntar cap a on anava, quan va pujar a bord després d'obtenir l'autorització per sortir d’Aargau. Els diners no poden comprar la felicitat, però poden comprar un munt de coses que són útils.
Boba es va acomodar en la cabina de l'Esclau I. Se sentia com si hagués tornat a casa per primera vegada. Es va subjectar a si mateix al seient, va tocar els controls, i es va acomodar. Un moment després, va sentir el familiar rugit d'enlairament.
En un moment Aargau estava molt lluny darrere d'ell. Boba va mirar per la pantalla el brillant planeta. Es va preguntar sobre la gent que havia vist allà. El jove clon 9779. El canviant Nuri, si aquest era el seu nom real. I el manipulador San Hill.
Què seria de tots ells? Es va preguntar Boba. I què seria de la causa separatista, encapçalada pel Comte Dooku? I d’Aurra Sing?
Aurra Sing podia estar detinguda, però Boba sabia que no estaria així per molt temps. Era massa intel·ligent. I quan estigués lliure, aniria a buscar-lo.
Boba va somriure amb determinació. Quan es tornés a trobar amb Aurra Sing, estaria preparat per enfrontar-se a ella. De moment, tenia altres coses en la seva ment.
Boba sabia on estava el seu futur més immediat: Amb el conegut gàngster Jabba el Hutt!
Amb un somriure, es va inclinar sobre el panell de control i va marcar les coordenades de Tatooine.

FI
Continuarà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada