dimecres, 1 de novembre del 2017

Foc creuat (i XXIII)

Anterior



Capítol 23

–El teu pare i jo no érem exactament amics, –va dir Aurra Sing, una vegada que van estar en òrbita al voltant del fosc planeta, una germana petita de Bespin que encara era visible com un globus petit en la distància. –Els caçadors de recompenses no tenen amics. Però jo el respectava. Ell era real. Sense vincles sentimentals, sense lleialtats.
–Com tu? –Va preguntar Boba.
–Com jo... o com tu, –va continuar Aurra Sing. –Estàs desenvolupant alguna de les seves millors qualitats. Però no és alguna cosa que m'importi. Els nostres camins s'han creuat perquè jo ho necessitava.
Boba es va preguntar que significaria.
–Llavors descreuem-los, –va dir. –Aquesta és la meva nau. Escull un planeta, i et deixaré en ell, llavors ens direm adéu,
–Jo també desitjo lliurar-me de tu!, –va dir Aurra Sing. –Però abans de res hem de fer un treball junts. Tu, jo i el teu pare, Jango Fett.
–El meu pare?
–Era més ric del que ningú podia suposar. Va deixar crèdits i tresors amagats per tota la galàxia. Són teus, Boba. L'única cosa que has de fer és recollir-los.
–On? –Va preguntar Boba. El seu cor bategava amb excitació.
Aurra Sing va somriure.
–En diversos llocs. Jo solia saber on estaven tots. És per això que som un equip. Jo tinc les coordenades i tu tens els codis.
–Codis? No tinc cap codi.
–El teu codi genètic i les teves petjades retinals són els teus codis. El teu pare es va assegurar que el tresor pogués ser únicament accedit pel seu fill.
–Com saps tot això que m'estàs explicant? I per què hauria de confiar en tu? –Va preguntar Boba. –Ja has robat una vegada la meva nau, i traït a Dooku.
–Confiar en mi? Series un boig si confiessis en mi. Creus que jo confio en tu?! Ets el fill de Jango Fett després de tot. Anem a aconseguir el Tresor i a repartir-lo, al cinquanta-cinquanta. Això és, noi. O ho hauràs de buscar pel teu compte.
–Un cinquanta-cinquanta? Però si és meu! –Boba es preguntava si acabaria veient aquest cinquanta per cent que ella li estava prometent.
Aurra Sing va somriure.
–Quina alternativa et queda? Tret que vulguis esperar al fet que aparegui algú més que vulgui trobar el Tresor.
Boba també es preguntava si Aurra Sing sabia que Jango Fett tenia desenes de milers de fills. Sabria que únicament havia de segrestar a un soldat clon? Però què és el que li solia dir el seu pare? Que ell era l'únic clon que no havia sofert alteracions.
–D'acord, –va dir Boba. –És un tracte. Som un equip. Ara com ara.
–Tot és un “ara com ara”, noi, –va dir Aurra Sing. –Així que dirigim-nos a la nostra primera destinació. Podem escollir algun punt de trànsit de l’hiperespai. L’introduiré en les coordenades mentre mires cap a un altre costat. I vull dir cap a un altre costat!
Tan aviat com va haver realitzat el salt a l’hiperespai, Aurra sing es va anar a dormir, roncant fortament.
Boba es va recolzar en el seu seient i va veure passar les estrelles. També estava cansat, però se sentia molt bé. Havia recuperat la seva nau i la seva bossa de vol. Estava de camí de poder recuperar la resta del llegat del seu pare. Havia fet un amic, encara que no sabia si tornaria a veure’l alguna vegada.
S'havia escapat del Comte Dooku… Però per quant temps? I portant com a companya a Aurra Sing, seria perseguit amb el doble de ferocitat pels Jedi.
Aurra Sing no era la seva amiga. Però li havia estat útil. I al final havia pogut confiar en ella. Malgrat ser poc fiable!
Boba Fett sabia que s'hauria de mantenir en guàrdia.

FI

Continuarà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada