dimecres, 1 de novembre del 2017

Foc creuat (XXII)

Anterior



Capítol 22

Foscor absoluta.
Llavors els va copejar una llum encegadora.
L'Esclau I va gemegar, va cruixir i es va sacsejar mentre girava.
Els turbos no servien. Res podia igualar la força de la tempesta. La nau anava cap a on la tempesta la portava, i la tempesta es dirigia cap avall...
L'Esclau I havia estat dissenyat per enfrontar-se a l'intens buit de l'espai, no per resistir les enormes pressions atmosfèriques d'un gegant gasós com Bespin. Una esquerda va aparèixer en la cabina, Boba va notar una olor acre i tòxica.
–Estem caient! –Va cridar Aurra Sing. –Pensava que ens dirigíem a l'espai!
–Jo també, –va contestar Boba.
Ambdues veus van ser ràpidament aplacades pel soroll del vent. Boba va portar la nau al límit forçant els motors, agafant-se per salvar la vida. L'Esclau I es va sacsejar, va rodar, es va regirar i va caure sobre l'extrem final. Els rajos van caure sobre ells en ones enormes, com un onatge de la llum.
Boba ho va veure, la cara d’Aurra Sing reflectida en la pantalla, i per primera vegada semblava més aterrida que enfadada. El que havia vist l'havia espantat. Sabia que ell fins i tot semblava més espantat.
Llavors, de sobte, tot es va acabar.
El silenci era més terrorífic que el soroll. Boba va saber que estava mort, veia estrelles pertot arreu.
Fredes, brillants i silenciosos estrelles.
–Ho hem aconseguit, –va dir Aurra Sing. –Bon vol per a un nen ximplet.
Boba no es va molestar a contestar. Estava feble però se sentia alleujat. Ho havien aconseguit. L'Esclau I estava a l'espai. La petita nau havia grimpat valentament entre la tempesta, durant tot el seu camí per posar-se en òrbita fora de Bespin. Ningú s'havia atrevit a seguir-los.
–Hem de parlar, –va dir Boba. Estava totalment esgotat, però se sentia amb una nova seguretat. –Aquesta és la meva nau. I la vull recuperar. Ara.
–Més endavant, –va dir Aurra Sing, somrient. –Hi ha altres planetes en aquest sistema on serem menys visibles. Tret que vulguis esperar aquí al fet que el Candaserri ens detecti.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada