dijous, 2 de novembre del 2017

Laberint d'enganys (Pr)



Laberint d'enganys





Boba Fett
Llibre 3 


Títol original: Maze Of Deception
Autor: Elizabeth Hand



Pròleg

El somni era sempre el mateix. Boba Fett creia que sempre era el mateix somni, per què era l'únic que podia recordar. I era també l'únic somni que volia recordar.
En el somni, el seu pare, Jango Fett, seguia viu. Estava ensenyant a Boba a com usar un làser. L'arma grisa era més pesada del que Boba pensava que seria.
–Fes-ho així, –va dir Jango. No estava portant el seu casc mandalorià, per la qual cosa Boba podia veure els ulls marrons del seu pare, calculadorament intel·ligents però sense ser freds amb el seu fill. Quan el seu pare sostenia l'arma semblava que no pesés, com l'extensió de la pròpia mà d’en Jango. Li lliurava l'arma a Boba, que s'esforçava tot el que podia per sostenir-la amb fermesa.
–Sempre assegura't que la tens ben agafada, –va continuar Jango, –o qualsevol enemic podria arrabassar-te-la amb un cop. Així…
Jango va fer un moviment ràpid i la pistola va caure de les mans de Boba. Boba li va mirar amb consternació esperant una reprimenda, però el seu pare estava somrient.
–Recorda, fill –no confiïs en ningú, però utilitza'ls a tots.
Va ser llavors quan Boba es va despertar. De vegades el missatge del seu pare era diferent, i de vegades l'arma era diferent. Un dard, per exemple, o un míssil. Però una cosa mai canviava.
Boba sempre es despertava de –El somni–. I el seu pare continuava mort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada